Markýza 9200 eloxovaná

Markýza 9200 eloxovaná

Eloxovaný plášť markýzy Thule se týká povrchové úpravy hliníkových částí markýzy. Proces eloxace je chemický proces, který zvyšuje odolnost a ochranu hliníkových povrchů.

Během procesu eloxace se hliníková část markýzy ponoří do elektrolytu a dochází k přechodu elektrického proudu přes povrch. Tím se vytváří anodická oxidová vrstva na povrchu hliníku. Tato vrstva je tvrdá, pevná a korozivzdorná, čímž chrání hliníkovou část před vlivy prostředí, jako je vlhkost, UV záření a chemikálie.

Eloxace poskytuje markýzám Thule několik výhod, včetně:

  1. Odolnost vůči korozi: Eloxovaný povrch vytváří ochrannou bariéru proti korozi, což zvyšuje životnost markýzy.

  2. Estetický vzhled: Eloxace může přidat kvalitní a atraktivní vzhled hliníkovým částem markýzy. Obvykle se používají různé odstíny stříbrného, které dodávají elegantní a moderní vzhled.

  3. Snadná údržba: Eloxovaný povrch je relativně snadno udržovatelný. Stačí ho otřít měkkým hadříkem s vodou a mírným čisticím prostředkem, aby se odstranily nečistoty a prach.

Je důležité si uvědomit, že přes eloxovaný plášť je třeba i nadále dbát na správnou údržbu markýzy a chránit ji před přílišným poškozením nebo odřením. Pravidelná kontrola a čištění pomáhají udržet markýzu v dobrém stavu po mnoho let.

  1. Markýzy Thule jsou k dispozici v různých délkách, které se liší podle konkrétního modelu. Délka markýzy se obvykle udává v metrech a určuje šířku vytaženého plátna markýzy. Standardní délky se obvykle pohybují od 2 metrů až po 4 metry, ale některé modely mohou nabízet i delší varianty, například až 6 metrů. Při výběru délky markýzy je důležité zohlednit velikost vašeho vozidla, potřeby po stínu a dostupný prostor pro montáž markýzy.

Při nákupu markýzy Thule se obraťte na prodejce nebo konzultujte dostupné katalogy neb

Filtrovat

Výrobce

Výrobce

Dostupnosti

Dostupnosti

Ceny

Ceny

Hodnocení

Hodnocení
Na stránce
zrušit všechny filtry