Díly markýz F65 260-490 do 2008

Díly markýz F65 260-490 do 2008

Díly markýz F65 o délce 260-490 cm pro ročník do roku 2008 zahrnují různé komponenty pro správnou funkci a údržbu markýzy. Zde je seznam některých dílů, které jsou typicky součástí markýz F65 v této velikosti:

  1. Plátno: Plátno je hlavní částí markýzy a je k dispozici v různých délkách odpovídajících rozpětí markýzy (260-490 cm). Plátno může být vyrobeno z odolného materiálu, který poskytuje ochranu před sluncem a povětrnostními vlivy.

  2. Ramena markýzy: Ramena markýzy jsou důležitými díly, které umožňují rozložení a sbalení markýzy. Zajišťují pevnost a stabilitu při otevření markýzy a jsou vybavena mechanismy pro snadné ovládání.

  3. Nosníky: Nosníky markýzy jsou pevné konstrukce, které udržují markýzu ve správné pozici a poskytují pevnost. Jsou obvykle vyrobeny z lehkého a pevného materiálu, jako je hliník.

  4. Manžeta pro boční stěnu: Manžeta pro boční stěnu slouží k připojení markýzy k boční stěně vozidla. Je to důležitý díl pro správnou montáž a zajištění pevného spojení mezi markýzou a vozidlem.

  5. Příslušenství a součástky: Kromě základních dílů markýzy F65 můžete také pořídit různé příslušenství a součástky, jako jsou boční panely, přední panely, adaptéry pro montáž na různé typy vozidel, raftery pro zpevnění střechy a další.

Při výběru a nákupu dílů pro markýzu F65 je doporučeno konzultovat informace od výrobce markýzy Fiamma nebo se poradit s odborníkem na montáž markýz, aby byly vybrány správné díly pro konkrétní ročník a délku markýzy.

Filtrovat

Výrobce

Výrobce

Dostupnosti

Dostupnosti

Ceny

Ceny

Hodnocení

Hodnocení
Na stránce
zrušit všechny filtry