3 řada od 2012

3 řada od 2012

Trumavent je systém ventilace a odvodnění od společnosti Truma. Poskytuje přívod čerstvého vzduchu a odvod spalin z plynových topných systémů v karavanech a obytných autech. Zde jsou některé běžné díly pro Trumavent:

  1. Ventilační mřížky: Ventilační mřížky se používají k přívodu čerstvého vzduchu do interiéru karavanu. Můžete je najít v různých velikostech a stylech, které odpovídají konkrétním potřebám ventilace v karavanu.

  2. Ventilátory: Ventilátory jsou součástí systému Trumavent a slouží k efektivnímu odvádění spalin z topného systému. Mohou být potřeba náhradní ventilátory v případě jejich selhání nebo poškození.

  3. Trubky a hadice: Pro správný provoz Trumavent systému mohou být potřeba různé trubky a hadice pro přívod čerstvého vzduchu a odvod spalin. Je důležité používat certifikované trubky a hadice, které jsou vhodné pro tento systém.

  4. Kryty a spojky: Kryty a spojky jsou používány k ochraně a spojení různých částí Trumavent systému. Může se jednat o kryty ventilátorů, kryty mřížek nebo spojovací prvky pro trubky a hadice.

  5. Čističe a údržbové produkty: Pro udržení optimálního výkonu Trumavent systému je vhodné pravidelně provádět údržbu. Existují čističe a speciální produkty určené k odstraňování nečistot a údržbě ventilace a odvodnění.

Při hledání konkrétních náhradních dílů pro Trumavent systém je nejlepší konzultovat s autorizovaným servisním střediskem Truma nebo se obrátit na prodejce karavanů, kteří mají přístup k originálním dílům od Truma. Poskytnou vám správné náhradní díly a příslušné informace pro váš konkrétní Trumavent systém.

Filtrovat

Výrobce

Výrobce

Dostupnosti

Dostupnosti

Ceny

Ceny

Hodnocení

Hodnocení
Na stránce
zrušit všechny filtry