Markýza Thule 5200 12 V

Markýza Thule 5200 12 V

Markýza Thule 5200 je vysoce kvalitní model markýzy, který je k dispozici v různých barevných variantách a s různými funkcemi. V případě, že hledáte konkrétní kombinaci vlastností, jako je bílá barva, eloxovaný povrch, antracitové detaily a napájení 12V, je možné takovou variantu markýzy Thule 5200 najít.

Markýza Thule 5200 s bílou barvou má elegantní vzhled a dobře zapadá do mnoha exteriérů. Eloxovaný povrch zajišťuje vyšší odolnost a ochranu proti vnějším vlivům, zatímco antracitové detaily dodávají kontrastní a moderní vzhled.

12V označuje napájení markýzy. Markýza Thule 5200 s napájením 12V znamená, že je vybavena elektrickým motorem, který usnadňuje roztažení a sbalení markýzy. To umožňuje snadnou obsluhu a rychlou manipulaci s markýzou.

Při hledání konkrétní varianty markýzy Thule 5200 s těmito specifikacemi je nejlepší se poradit s prodejcem Thule nebo se podívat na oficiální webové stránky značky Thule, kde budou uvedeny dostupné možnosti barev, povrchů a napájení pro markýzu Thule 5200. Tam najdete také další podrobnosti o tomto modelu markýzy, jeho velikostech a možnostech přizpůsobení podle vašich potřeb.

Filtrovat

Výrobce

Výrobce

Dostupnosti

Dostupnosti

Ceny

Ceny

Hodnocení

Hodnocení
Na stránce
zrušit všechny filtry