Markýza 8000 s motorem

Markýza 8000 s motorem

Markýza Thule Omnistor 8000 je dostupná s elektrickým motorem, který usnadňuje ovládání a manipulaci s markýzou. Tento model je speciálně navržen pro karavany a poskytuje pohodlný a snadno ovladatelný venkovní prostor kolem vašeho vozidla.

Markýza Thule Omnistor 8000 s elektrickým motorem umožňuje snadné roztažení a sbalení markýzy pomocí dálkového ovládání. Stačí stisknout tlačítko na ovladači a motor se postará o plynulé roztáhnutí nebo sbalení markýzy. Tímto způsobem můžete rychle vytvořit stín nebo rozložit markýzu při příjezdu na stanoviště.

Markýza Thule Omnistor 8000 je k dispozici v různých délkách a může být přizpůsobena potřebám vašeho karavanu. Nabízí odolný plášť, který poskytuje ochranu před sluncem a lehkým deštěm. Díky elektrickému motoru je ovládání markýzy snadné a pohodlné.

Pro specifické informace o dostupných délkách, možnostech instalace a přizpůsobení markýzy Thule Omnistor 8000 s elektrickým motorem se obraťte na prodejce Thule nebo se podívejte na oficiální webové stránky značky Thule. Tam budou uvedeny podrobnosti o tomto konkrétním modelu markýzy a další informace, které vám pomohou při výběru nejvhodnějšího řešení pro váš karavan.

Filtrovat

Výrobce

Výrobce

Dostupnosti

Dostupnosti

Příznaky

Příznaky

Ceny

Ceny

Hodnocení

Hodnocení
Na stránce
zrušit všechny filtry