Díly markýz F65S 260-490 od 2009

Díly markýz F65S 260-490 od 2009

Díly markýz F65S o délce 260-490 cm od roku 2009 zahrnují různé komponenty pro správnou funkci a údržbu markýzy. Zde je seznam některých dílů, které jsou typicky součástí markýz F65S v této velikosti od roku 2009:

  1. Plátno: Plátno je hlavní částí markýzy a je k dispozici v různých délkách odpovídajících rozpětí markýzy (260-490 cm). Plátno je vyrobeno z odolného materiálu, který poskytuje ochranu před sluncem a povětrnostními vlivy.

  2. Ramena markýzy: Ramena markýzy F65S jsou důležitými díly, které umožňují rozložení a sbalení markýzy. Jsou vybavena mechanismy pro snadné ovládání a mají robustní konstrukci pro stabilitu a pevnost.

  3. Nosníky: Nosníky markýzy F65S jsou vyrobeny z lehkého a pevného materiálu, jako je hliník. Udržují markýzu ve správné pozici a poskytují pevnost.

  4. Manžeta pro boční stěnu: Manžeta pro boční stěnu slouží k připojení markýzy k boční stěně vozidla. Tento díl je důležitý pro správnou montáž a zajištění pevného spojení mezi markýzou a vozidlem.

  5. Příslušenství a součástky: Kromě základních dílů markýzy F65S můžete také pořídit různé příslušenství a součástky, jako jsou boční panely, přední panely, adaptéry pro montáž na různé typy vozidel, raftery pro zpevnění střechy, motorové sady pro automatizaci a další.

Při výběru a nákupu dílů pro markýzu F65S je vždy dobré konzultovat informace od výrobce markýzy Fiamma nebo se poradit s odborníkem na montáž markýz, aby byly vybrány správné díly pro konkrétní rok výroby a délku markýzy.

Filtrovat

Výrobce

Výrobce

Dostupnosti

Dostupnosti

Ceny

Ceny

Hodnocení

Hodnocení
Na stránce
zrušit všechny filtry