Díly CS 2005 a 2007

Díly CS 2005 a 2007

Pro markýzu Caravanstore vyrobenou v letech 2005 a 2007 jsou k dispozici různé díly a příslušenství, které můžete zakoupit jako náhradu nebo pro údržbu vaší markýzy. Některé z dílů, které mohou být k dispozici pro markýzy Caravanstore z těchto ročníků, zahrnují:

  1. Boční panely: Boční panely slouží k uzavření boků markýzy a poskytují dodatečnou ochranu a soukromí. Můžete je zakoupit jako samostatné díly, které jsou kompatibilní s markýzou Caravanstore 2005 a 2007.

  2. Přední stěna: Přední stěna je důležitým dílem, které poskytuje ochranu přední části markýzy. Můžete vybrat přední stěnu, která odpovídá rozměrům vaší markýzy Caravanstore z daného ročníku.

  3. Sada ZIP: Sada ZIP umožňuje propojení markýzy Caravanstore s bočním panelem pomocí systému ZIP, vytvářející uzavřený prostor. Pokud je pro markýzy Caravanstore 2005 a 2007 k dispozici sada ZIP, můžete ji zakoupit pro rozšíření možností a funkčnosti vaší markýzy.

  4. Další díly a příslušenství: Mimo výše uvedené díly mohou být k dispozici další díly a příslušenství, jako například napínací popruhy, klíny, montážní součástky atd. Tyto díly mohou být k dispozici jako náhradní díly nebo pro vylepšení a údržbu vaší markýzy.

Při výběru dílů je důležité zkontrolovat kompatibilitu s konkrétním ročníkem vaší markýzy Caravanstore. Doporučuje se konzultovat s prodejcem nebo výrobcem markýzy Fiamma, aby vám pomohl identifikovat správné díly pro vaši konkrétní markýzu Caravanstore vyrobenou v letech 2005 a 2007.

Filtrovat

Výrobce

Výrobce

Dostupnosti

Dostupnosti

Ceny

Ceny

Hodnocení

Hodnocení
Na stránce
zrušit všechny filtry