Markýza Omnistor 1200

Markýza Omnistor 1200

Omnistor 1200 je model markýzy od značky Thule, který nabízí pohodlný a snadno ovladatelný způsob, jak vytvořit stín a ochranu před sluncem kolem vašeho vozidla. Tato markýza je vhodná pro karavany, dodávky a další typy vozidel.

Omnistor 1200 je ručně ovládaná markýza, což znamená, že se rozloží a zabalí pomocí manuálního mechanismu. Pro roztažení markýzy je třeba manuálně vytáhnout ovládací páku nebo kliku a markýza se postupně roztáhne. Pro sbalení se používá stejný mechanismus, ale v opačném směru.

Tato markýza je k dispozici v různých velikostech a může být přizpůsobena vašim potřebám. Nabízí odolný plášť, který poskytuje ochranu před sluncem a lehkým deštěm. Markýza Omnistor 1200 se také snadno montuje na boční stěnu vozidla.

Pro konkrétní informace o velikostech, možnostech barev a příslušenství pro markýzu Omnistor 1200 se obraťte na prodejce Thule nebo se podívejte na oficiální webové stránky značky Thule. Tam budou uvedeny podrobnosti o tomto modelu markýzy a další informace, které vám pomohou při výběru nejvhodnějšího řešení pro vaše potřeby.

Filtrovat

Výrobce

Výrobce

Dostupnosti

Dostupnosti

Ceny

Ceny

Hodnocení

Hodnocení
Na stránce
zrušit všechny filtry