S 10000

S 10000

Kompaktní řešení elektrických rozvodů pro malá vozidla, lodě a podobná prostředí. Zohlednění omezených vnějších rozměrů rámečků (maximálně 60 x 60 mm) a osové vzdálenosti násobných rámečků (53 mm) může být náročné, ale existuje několik možností, které by mohly splňovat tato kritéria:

  1. Kompaktní zásuvky a vypínače: Hledejte výrobce, kteří nabízejí zásuvky a vypínače se zmenšenými rozměry, které by se vešly do rámce o maximální velikosti 60 x 60 mm. Existují kompaktní zásuvky s jedním nebo více vývody, a také malé vypínače, které lze umístit do omezeného prostoru.

  2. Kombinované zásuvky a vypínače: Zvažte použití kombinovaných zásuvek a vypínačů, které spojují více funkcí v jednom kompaktním prvcích. Existují například zásuvky, které mají integrovaný vypínač nebo USB porty.

Je důležité kontaktovat specializované výrobce elektrických komponentů pro karavany, obytná auta a lodě, kteří se specializují na kompaktní a přizpůsobitelná řešení. Budou mít znalosti a výrobky, které vyhovují vašim specifickým potřebám. Při instalaci elektrických komponentů vždy dodržujte platné elektroinstalační normy a příslušná bezpečnostní opatření.

Filtrovat

Výrobce

Výrobce

Dostupnosti

Dostupnosti

Ceny

Ceny

Hodnocení

Hodnocení
Na stránce
zrušit všechny filtry