Safari Panorama 5200

Safari Panorama 5200

Thule Safari Panorama je model markýzy, který nabízí jednoduše nastavitelný představec pro ohromující výhled a komfortní větrání. Tento představec je navržen tak, aby poskytoval větší flexibilitu a možnost otevření části přední stěny markýzy, čímž vytváří otevřený prostor s panoramatickým výhledem.

Thule Safari Panorama je kompatibilní s markýzami Thule, což umožňuje jejich snadnou integraci. Je vyroben z kvalitních materiálů a má robustní konstrukci, která zajišťuje stabilitu a odolnost proti větru a povětrnostním podmínkám.

Díky jednoduchému nastavení můžete představec snadno upravit podle svých potřeb. Je možné ho zvednout, snížit nebo částečně otevřít, čímž umožňuje větrání a výhled na okolní krajinu. Tento design přispívá k příjemnému pobytu v markýze a vytváří zážitek z outdoorového prostoru s výhledem na okolní prostředí.

Pokud plánujete pořídit si Thule Safari Panorama nebo ho přidat ke své stávající markýze Thule, je doporučeno konzultovat s prodejcem nebo přečíst si specifikace a instrukce od výrobce Thule, abyste se seznámili s možnostmi a kompatibilitou tohoto představce s vaší konkrétní markýzou.

Filtrovat

Výrobce

Výrobce

Dostupnosti

Dostupnosti

Ceny

Ceny

Hodnocení

Hodnocení
Na stránce
zrušit všechny filtry